Thursday, October 31, 2013

Hohoiii... sgt kelakar laa!  Terkial-kial lak nak update blog nih.  Ni la kekdahnya bila dah lama tak update.  Lain sgt semuanya.. hikhikkk.. Take time jugaklah nak biasa2kan diri balik nih.  Bukan senang noo.  Nak ambik mood satu bab, nak biasakan diri dgn blogspot ni pun satu bab jugak.

Hurmmm tapi macam pelik lak, tetiba aja mood nak menaip kat sini berkobar-kobar.  Maybe sebab kat FB susah kot nak taip panjang2, susah nak merapu meraban lebih2.  Kalau nak merapu meraban tu lebih selesa kat blog kot dari FB.  Moga2 kali ni tak hangat2 taik ayam lagi lah.  Banyak sgt benda nak cerita tapi tak tercerita kat FB tu.  Susah2.. sgt susah..






Wednesday, October 30, 2013

Fuhh... akhirnya saya dah dapat kekuatan untuk kembali kesini.. setelah 3 tahun berlalu.  Semua cerita-cerita yg lepas dan kenangan2 yg lepas dgn jayanya berjaya "disimpan rapi".  EJ yg sekarang bukan lagi EJ yg dulu.. hakkhakkk..