Monday, November 4, 2013

SABTU

Hari minggu yang menyeronokkan.  Tapi dalam2 berseronok tu ada jugak terselit benda yang tak seronok.. huhuhuuu... Tak pe, bab tak seronok tu nanti2 lah di cerita.

T/hari bertolak dari KL.  Mula2 singgah Gopeng dulu hantar mak kak ina balik kampung.  Dari situ kami terus ke Taiping.  Yeahhh ke Perak Bike Week yang diadakan di Taman Tasik Taiping.




Tapi macam tak berapa best sangat.  Sedikit membosankan, maybe sebab event ni tak besar mcm event2 bikers yang lain kot.  Maybe lah.  Orang pun tak ramai sangat.  Faktor waktu sama kot, sebab weols sampai pun dah petang.



So pusing2 kejap, tinjau2 kejap, pastu blah jek.  Group2 bikers yang weols join pun dah blah time weols sampai.  Dapat panggilan dari mereka ajak ke Kuala Sepetang makan mee udang.


So weols pun rush ke sana lah.  Cuma sedikit terkilan sebab Perak Bike Week ni memang agak membosankan.  Tshirt yang dijual pun tak cantik.  Terus masing2 tak jadi beli.  Konon2nya nak beli buat kenangan.  Takpe, at least datang jugak dari tak datang langsungkan.

Ok, to be continue.. babaiiii...






4 comments:

Rasp said...

ingat kan pi join naik beskal gak hehehehehe...

sat sat nak habaq sat...
laling ni makin very the jelitas lahhh...


pearl'E.J said...

kikikiki... kali nih tak leh nk naik beskal, sebab kawan tu dh preggy.. so naik kete jek lah kann...
hahhh mana ada lah laling, sama aja, dlm gmbq kot tuu...

*SiRibenMerah said...

alahai..
byk membe iyra g sini jugak..

ada satu couple eksiden kat Jelapang..
huhuhu..

seb baik u naik kete :)

pearl'E.J said...

Couple yg accident kt jelapang tu kwn u ke yang? Sebab time weols smpai situ dorang baru accident.. ambulance pun blom smpai lg.. kesian tgk.. yg perempuan tgh ribakan si lelaki sambil kipas2 lelaki tu.. maybe pengsan kot yg lelaki tu..