Friday, November 1, 2013

Hari ini hari jumaat.  Yeahhh, esok & lusa adalah hari untuk bermalas-malasan.  Ermm tapi rasa2nya esok nak keluar dari kl jap kot.  Ambik angin jap dgn kawan2.  Al-maklumlah sekarang ni dah 'bebas'. Bebas dari segala-galanya.  Bebas nak bergerak ke sana sini, bebas nak berkawan dengan sesiapa saja, dan macam2 lagi lah kan yang bersangkut paut dgn perkataan bebas nih.. hikss..  So sementara masih solo dan bebas nih (chewahhhh ayat tak leh blahkan) lebih baik buat apa yg rasa nak buat (asalkan tak menyalahi undang2 dan tak kacau orgkan).

Ohh nampaknya otak masih 'tepu'.  Masih dalam mood nak biasa2 kan diri balik kat sini.  Dalam ada je benda nak taip tetiba 'hilang ingatan kejap'... huhuhuuuu.. oklah, chiawww..





5 comments:

Super Nia Hana said...

hi ej!!welcome back..bebetul lama menyepi watashi dah anak dua pun uwaaaa..rindu nakbaca blog ej ok!

pearl'E.J said...

Super Nia Hana
Hi yanggggg... wahhhh rindu giler sama kamu tau. Dah anak 2 ker?? wowww... tahniah2.. :D ej ni bukan saja stop menaip kat sini, jenguk2 blog kwn2 pun tak.. aduiii terukkan...

Super Nia Hana said...

memamg teruk..ahahaha sila update mcm biasa ya!rindu kamu

pearl'E.J said...

okok, inshaallah akan cuba sehabis daya... kikikiii... rindu sama kamu jugak..

pearl'E.J said...

okok, inshaallah akan cuba sehabis daya... kikikiii... rindu sama kamu jugak..