Thursday, October 31, 2013

Hohoiii... sgt kelakar laa!  Terkial-kial lak nak update blog nih.  Ni la kekdahnya bila dah lama tak update.  Lain sgt semuanya.. hikhikkk.. Take time jugaklah nak biasa2kan diri balik nih.  Bukan senang noo.  Nak ambik mood satu bab, nak biasakan diri dgn blogspot ni pun satu bab jugak.

Hurmmm tapi macam pelik lak, tetiba aja mood nak menaip kat sini berkobar-kobar.  Maybe sebab kat FB susah kot nak taip panjang2, susah nak merapu meraban lebih2.  Kalau nak merapu meraban tu lebih selesa kat blog kot dari FB.  Moga2 kali ni tak hangat2 taik ayam lagi lah.  Banyak sgt benda nak cerita tapi tak tercerita kat FB tu.  Susah2.. sgt susah..






2 comments:

Rasp said...

hohohhhhoooiiiiii....
wahhhhhh terkezut i u....
*sambil lompat bintang sampai gegaq satu opis*
i pun doa2 gak u jgn lah stop...
i is rindu...
rinduuuuuuuuuuuuuu weeiii kat u....
sbb kat fb i jarrrrannnggg buka...
hidup kat blog ja...
welkam back laling...

pearl'E.J said...

Rasp
Pelikkannn.. tetibe jekkk keinginan nk berbelog ni kembali... hahahaa.. rindu gilerrrrrr nk menaip balik kt sini.. rindu gilerrr kat kwn2 blog semua.. doa2kan yer agar tak hangat2 taik ayam... kikikikii...